Юрій Петрушенко, член редакційної колегії журналу “Бізнес-етика та лідерство” (BEL), взяв участь у заході “День кар’єри ЄС”

У конгресному центрі Сумського державного університету відбувся інформаційний захід “День кар’єри ЄС”, який ознайомив молодь з шляхами професійного зростання, освітні та професійні можливості для молоді на європейському просторі.


Організатором заходу є Інформаційний центр ЄС Сумського державного університету за підтримки Делегації Європейського Союзу в Україні та Фонду “Відкрите суспільство”. Кар`єрні дні проводяться в різних містах України в рамках ЄС: Вибір українського молодіжного проекту та реалізуються вже в Маріуполі, Ужгороді, Чернівцях та Чернігові.

Юрій Петрушенко, член редакційної колегії журналу “Бізнес-етика та лідерство” (BEL), у своєму виступі розповів учасникам конференції інформаційно-просвітницьку діяльність, спрямовану на поширення інформації про Європейський Союз та її політику Проектів та програми ЄС, спрямованих на інформаційну підтримку молодих людей у віці від 16 до 30 років.