Юрій Петрушенко, Ганна Швіндіна, члени редакційної колегії журналу “Бізнес-етика та лідерство” (BEL) взяли участь у Міжнародному форумі “Регіональні голоси для демократії”

10 листопада в Києві відбувся Міжнародний форум “Регіональні голоси – будівництво мостів для демократії”. Цей форум був організований Інститутом міжнародного співробітництва Німецької асоціації освіти дорослих (DVV International). У заході взяли участь вчителі СумДУ, які є членами НДО “Рада молодих вчених”, а також Юрій Петрушенко, Ганна Швіндіна, члени редакційної колегії журналу “Бізнес-етика та лідерство” (БЕЛ).

У цей день відбулися презентації успішних проектів у сфері освіти дорослих та розвитку громадянського суспільства. Проекти були представлені членами кількох неурядових організацій, що були надані компанією DVV International та які знаходяться в різних регіонах України. Юрій Петрушенко, наш колега, став одним із спікерів та презентував події та результати Центру освіти дорослих (м. Суми). У процесі форуму професори з Німеччини поділилися своїм досвідом щодо освіти дорослих, отже, доктор Ральф Еглер та професор Доктор Клаус-Петро Хуфер висунули нове розуміння трансформації суспільства в цивільний та реконструкцію освіти до демократії. Комунікація була цікавою та надихаючою для всіх учасників форуму, дружня атмосфера сприяла побудові спільних ідей міні-проектів та подальших тренінгів.

Цей проект реалізується за підтримки Федерального міністерства закордонних справ.