Член редакційної колегії журналу «Бізнес-етика та лідерство» Ганна Швіндіна взяла участь у вебінарі «Відповідь коронавірусу від ЮНЕСКО: досвід мережі міст, що навчаються»

24-го березня завідувачка кафедри, д.е.н. Швіндіна Ганна, яка є виконавчою директоркою ГО «Центр освіти впродовж життя» взяла участь у вебінарі «Відповідь коронавірусу від ЮНЕСКО: досвід мережі міст, що навчаються». Ті виклики, які постали перед містам по всьому світові обговорювалися серед учасників, кількість яких досягла 250 осіб. Своїм досвідом із подолання кризи на місцевому рівні поділились представники міст Ухань, Шанхай, Пекін (Китай), Фермо (Італія) та Кашан (Іран). Програма заходу, презентації вебінару, підсумковий звіт представлені на сайті ЮНЕСКО та є відкритими ресурсами.

Посилання на матеріали тут –  https://uil.unesco.org/event/webinar-unesco-learning-cities-respond-covid-19

 Вебінар мав на меті ознайомити з навчальними рішеннями, інструментами, партнерськими стосунками та іншими найкращими практиками роботи в умовах закриття шкіл та університетів через COVID-19 та сприяти обміну між країнами-членами Глобальної мережі ЮНЕСКО міст, що навчаються та за її межами, відповідями на пандемію. Суми ще не є членом мережі, але заявка наразі розглядається і ми сподіваємося доєднатися до мережі міст, що навчаються.