Член редакційної колегії журналу “Бізнес-етика та лідерство (BEL)” Костянтин Кириченко зустрівся з представниками університету Умео в рамках програми Erasmus + KA1

Член редакційної колегії журналу “Бізнес-етика та лідерство” Костянтин Кириченко зустрівся з представниками Університету Умео (Швеція) професором Томасом Борен та доцентом Жанною Бугайцовою, який відвідав Сумський державний університет за програмою академічної мобільності Erasmus + KA1.

Плідна співпраця між Сумським державним університетом, університетом Умео та групою Томаса Борена розпочалася два роки тому з точки зору програми академічної мобільності для вчителів та аспірантів. Спільне подання заявки на участь у Програмі академічної мобільності Erasmus +, яка триватиме з 2017 по 2019 рр., Є її результатом.

Томас Борен, професор, і Жанна Бугайцова, доц. Професор, читали лекції на тему “Helicobacter pylori -A Sweet and Sour Experience” в Конгресс-центрі СумДУ. Також були проведені семінари для вчителів та аспірантів на тему програми академічної мобільності, а також семінар із західного блотінгу.