Члени редакційної колегії журналу «Соціально-економічні виклики» та журналу «Бізнес-етика та лідерство» пройшли стажування в рамках Канадсько-Українського проєкту CUTIS

У період з 16 по 20 вересня 2019 р. член редколегії журналу «Соціально-економічні виклики» Надія Костюченко та член редколегії журналу «Бізнес-етика та лідерство» Денис Смоленніков взяли участь у низці тренінгів Національної навчальної програми з експорту до Канади, організованій в рамках Канадсько-Українського проєкту з підтримки торгівлі та інвестицій (CUTIS), що фінансується Global Affairs Canada (GAC).

Програма тренінгів включала питання з просування експорту послуг, врахування гендерних та екологічних вимог при експорті до Канади, секторального дослідження ринку тощо. Окрім того, учасники отримали нові та корисні навички з ораторського мистецтва та ефективної комунікації з медіа.

За результатами тренінгової програми та підсумками виконання практичних вправ учасники отримали сертифікати, а також набір методичних матеріалів для подальшого використання в роботі.